• Partners

   

 • Het Ministerie van Veiligheid en Justitie en Stichting Allemansrecht hebben startfinanciering toegekend voor de oprichting en activiteiten voor de eerste twee jaar van de Nederlandse Vereniging van Rechtswinkels. Stichting Democratie en Media biedt financiële ondersteuning aan de NVR, zodat leden technologische oplossingen kunnen implementeren ter verbetering van de dienstverlening. Het initiatief van de Vereniging komt van de Amsterdam Law Hub aan de Universiteit van Amsterdam.

  broken image
  broken image

  Stichting Allemansrecht ondersteunt initiatieven van organisaties en bedrijven die bijdragen aan betere toegang tot recht in Nederland. 

  broken image

  Stichting Democratie en Media maakt zich sterk voor een vitale democratische rechtsstaat en goed functionerende, pluriforme journalistieke media.

  broken image

   De Amsterdam Law Hub is onderdeel van de Universiteit van Amsterdam en richt zich o.a. op innovatie of vernieuwing van het recht en de ontwikkeling van rechtsoplossingen in co-creatie met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en daarbuiten.

 • De Vereniging steunen?